No Fairytales ijzersterk bezig: lancering nieuwe spinazie tortilla

Vrolijke groentetortilla’s krijgen gezelschap van krachtpatser in het koelschap

Hoewel de innovatieve groentetortilla’s van ‘No Fairytales’ nog maar sinds vorig jaar in België te verkrijgen zijn, voegt het Nederlandse foodmerk al een vierde, vernieuwende smaak toe aan het assortiment. Naast de gele, roze en oranje variant (wortel, biet en paprika-chili) kleurt het koelschap nu ook groen met de spinazie tortilla. Oprichtster Bernadette Kooijman legt haar keuze voor spinazie glimlachend uit: “Hoe kunnen we beter ons merk versterken, dan met een spinazie tortilla?" Popeye wist het al, No Fairytales nu ook: van spinazie word je sterk.
Check hier alle packshots en lifestyle beelden.

 

Na de wortel, biet en paprika-chili tortilla tovert No Fairtytales een vierde smaak in het koelschap. Net zoals haar vrolijke voorgangers bevat de nieuwe spinazie tortilla maar liefst 45% groenten. Zo krijg je makkelijk meer groentjes op je bord. Wist je trouwens dat spinazie de werking van de hersenen stimuleert? De vitamine K helpt je om nieuwe kennis beter te onthouden. Ideaal dus voor alle studenten die een extra portie kracht kunnen gebruiken tijdens de examenperiode. Brainpower food meets comfort food: check!

Met nog meer variatie in kleur en smaak hoopt No Fairytales-oprichtster Bernadette Kooijman het ons nog makkelijker te maken om meer groenten op het menu te zetten. Maar maakte ze ook een 'sterke' keuze met spinazie als nieuwkomer? “Spinazie is dan wel het ‘groentje’ van ons gamma maar we geloven enorm dat het in de smaak zal vallen bij de consument. Spinazie is immers een populaire bladgroente, het bevat veel belangrijke voedingsstoffen én de smaak is gewoon hartstikke goed. Daarnaast is spinazie heerlijk in combinatie met toppings zoals zalm, hüttenkäse en bijvoorbeeld avocado”, legt Bernadette Kooijman uit. 

Bovenop deze gezonde combinaties, kunnen de vers gekoelde groentetortilla’s ook gebruikt worden als pizza- en quichebodem, of omgetoverd worden tot knapperige tortillachips...perfect om de nachtelijke 'blok-hongertjes' te stillen. Daarmee bewijst de spinazie tortilla dat comfortfood ook gezond kan zijn, want net als de andere wraps in het No Fairytales gamma bevat deze tortilla niet enkel 45% groenten maar ook 25% minder kcal dan een gewone bloemtortilla. ‘Sterk’ staaltje foodinnovatie, toch? 

Het Nederlandse foodmerk No Fairytales is trots op het feit dat het sinds de introductie van de allereerste groentetortilla in 2016, een nieuwe productcategorie heeft gestart. Hiermee toont het merk aan dat het een stapje gezonder én lekkerder kan zonder je eetgedrag ingrijpend te veranderen.

Het feit dat grote spelers de formule kopiëren, ziet onderneemster Bernadette Kooijman als een groot compliment. “Het houdt ons scherp en daagt ons uit om te blijven vernieuwen en steeds weer een beter alternatief aan te bieden. En zeg nu zelf, hoe kunnen we beter ons merk versterken, dan met een spinazie tortilla?”

De spinazietortilla is vanaf nu beschikbaar in het koelschap bij Albert Heijn. Je vindt er bovendien het volledig gamma van No Fairytales.


NOOT voor de PERS: Vraag zeker een spinazie tortilla sample en/of het receptenboek 'IT'S A WRAP' van No Fairytales aan indien je hiervoor interesse hebt. Geef me ook gerust een seintje als je meer info nodig hebt, een interview wil doen met Bernadette Kooijman of een idee hebt voor een samenwerking. 


Groetjes en hopelijk tot snel,

Elke 

Elke Hadermann

PR Account Manager/Owner, Global Image

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over No Fairytales

No Fairytales is een Nederlands merk met als missie: Jouw dagelijks eten te verbeteren. Je eetgedrag verbeteren is moeilijk. Daarom verbetert No Fairytales jouw eten. Vanuit deze gedachte ontwikkelde Bernadette Kooijman 6 jaar geleden de allereerste groentetortilla: een wereldprimeur. Inmiddels is No Fairytales hard op weg om meer dagelijkse producten te verbeteren: meer groente, minder onnodige calorieën, meer vezels. Na het succes van de groentetortilla’s heeft het bedrijf in maart 2022 een nieuwe gezonde primeur gelanceerd: De No Fairytales burrito in de smaken bbq chicken, smokey beef en chili sin carne. Sinds 28 november is dit diepvriesassortiment uitgebreid met de Burrito Tex Mex made with Garden Gourmet en de Wrap Falafel. Eind februari komt No Fairytales wederom met een gezonde primeur, in een geheel ander schap, om jou te helpen om gemakkelijk een gezonder eetpatroon aan te nemen. Voor meer informatie: www.nofairytales.nl

Neem contact op met

Danzigerkade 13F 1013 AP Amsterdam

[email protected]

nofairytales.be