No Fairytales introduceert Burrito: een gezonder alternatief in het diepvriesschap

Comfortfood, maar dan een beetje beter

Na het succes van de kleurrijke groentetortilla's breidt No Fairytales verder uit met een primeur in het diepvriesschap: de vries-verse Burrito. Een gezonde, kleurrijke maaltijd die binnen een handomdraai op tafel staat. De Burrito is te koop bij Albert Heijn en komt in drie smaken - Chili sin carne, BBQ Chicken en Smokey Beef. Ze bevatten elk minimaal 58% groenten en zitten boordevol voedingstoffen en vezels.
Naast deze foodinnovatie, voegt No Fairytales ook nog een nieuwe smaak toe aan het reeds bestaande assortiment van groentewraps: de tomaten tortilla!
Klik op de link voor alle packshots en lifestyle beelden.


Stap voor stap naar een gezonder aanbod in de supermarkt

No Fairytales heeft als ambitie om in elke voedingscategorie een gezondere optie te ontwikkelen. Met de gloednieuwe Burrito toont het bedrijf dat ook diepvriesproducten voedzaam én lekker kunnen zijn. Zo is de vries-verse Burrito gemaakt met minimaal 58 % groenten, beschikt deze over Nutri-Score A en is het aantal calorieën beperkt. "We hebben vaak een ongezonde associatie met diepvriesproducten. Dat is jammer, want in de diepvries kunnen we vitaminen en mineralen juist heel goed bewaren! Met de Burrito willen we het vriesschap weer positief onder de aandacht brengen en mensen heerlijk, vers en makkelijk comfortfood bieden", aldus Bernadette Kooijman, oprichter van No Fairytales. 

Makkelijk, lekker… en vol met groenten

Met de Burrito in je diepvries heb je altijd een snelle, voedzame maaltijd bij de hand. Handig op drukke dagen, voor het sporten of na werk. Na ongeveer 5 minuten in de microgolfoven oftewel 20 minuten in de oven, is deze kleurrijke Burrito klaar om te eten! Ga jij voor Chili sin carne, BBQ Chicken of Smokey Beef
De No Fairytales Burrito is vanaf nu te koop in Albert Heijn voor €2,99. 

Anti-food waste wrap: tortilla van geredde tomaten

Na de wortel-, biet -, spinazie - en paprika-chili tortilla lanceert No Fairytales nu ook een extra smaak in het koelschap met de tomaten tortilla. Net zoals haar vrolijke voorgangers bevat deze nieuwkomer maar liefst 45% groenten. Wist je trouwens dat deze roodgekleurde tortilla voor een groot deel gemaakt is van geredde tomaten? Dat is net zo lekker en minder voedselverspilling! Doordat de wrap gemaakt is met tomaat, is deze trouwens ook veel lichter  (slechts 100 kcal) dan een gewone bloemtortilla.
De tomaten tortilla is vanaf nu verkrijgbaar bij Delhaize voor €2,89.


Geef me gerust een seintje als je meer info nodig hebt, een interview wil doen met Bernadette Kooijman of als je interesse hebt in een wedstrijdactie of samenwerking. 

Groetjes,

Elke 

Elke Hadermann

PR Account Manager/Owner, Global Image

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over No Fairytales

No Fairytales is een Nederlands merk met als missie: Jouw dagelijks eten te verbeteren. Je eetgedrag verbeteren is moeilijk. Daarom verbetert No Fairytales jouw eten. Vanuit deze gedachte ontwikkelde Bernadette Kooijman 6 jaar geleden de allereerste groentetortilla: een wereldprimeur. Inmiddels is No Fairytales hard op weg om meer dagelijkse producten te verbeteren: meer groente, minder onnodige calorieën, meer vezels. Na het succes van de groentetortilla’s heeft het bedrijf in maart 2022 een nieuwe gezonde primeur gelanceerd: De No Fairytales burrito in de smaken bbq chicken, smokey beef en chili sin carne. Sinds 28 november is dit diepvriesassortiment uitgebreid met de Burrito Tex Mex made with Garden Gourmet en de Wrap Falafel. Eind februari komt No Fairytales wederom met een gezonde primeur, in een geheel ander schap, om jou te helpen om gemakkelijk een gezonder eetpatroon aan te nemen. Voor meer informatie: www.nofairytales.nl

Neem contact op met

Danzigerkade 13F 1013 AP Amsterdam

[email protected]

nofairytales.be